Járványügyi intézkedések

                           ÉTKEZÉST IGÉNYLŐ NYOMTATVÁNY

Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket, hogy a 17/2021 (III.05.) EMMI kormányrendelet értelmében a rendkívüli helyzetben is biztosítja a konyha a szociális, óvodai és iskolai étkezést.  A szociális étkezés menete automatikus.

Óvodás és iskolás gyermekek esetében az igénylés formája papír alapon valósul meg. A nyomtatványok letölthetőek honlapunkról, illetve az óvodában is kérhetőek, szívesen adunk.

Az étkezést előző munkanap 11 óráig lehet írásban igényelni a zamolyielelmezes@gmail.com  e-mail címre küldött kitöltött és aláírt nyilatkozattal, vagy személyesen átadni az óvoda gazdasági bejáratánál.

Az ebédet a főzőkonyha melletti padnál lehet átvenni! Maszk használata kötelező! Kérem a 1,5 méteres távolság megtartását várakozás esetén.

Átvételi időszak: 11:30-12:00

Nyilatkozat óvodásoknak  Étkezési igénybejelentő-ovis

Nyilatkozat iskolásoknak  Étkezési igénybejelentő-sulis

Nyilatkozat rászorulóknak Étkezési igénybejelentő-rászoruló

 

Kérem a fentiek figyelembe vételét és betartását! Az étkezés igénylés 2021. március 10. napjától válik aktuálissá, azon napon lehet először igénybe venni!

Tisztelettel:

Kónyáné Janzsó Nikolett
óvodavezető

 

 

 

 

ÜGYELET IGÉNYLŐ NYOMTATVÁNY

Tisztelt Szülők!

Az alábbi igénylő lapon tudják jelezni intézményünk felé, amennyiben szeretnének ügyeletet kérni gyermekük(eik) részére.

Ügyelet nyilatkozat2021

Kérjük szíveskedjenek 2021. március 8. napjától ügyeleti igényüket ezen nyilatkozat kitöltésével jelezni az intézmény számára a zamolyiovoda@gmail.com e-mail címen.

Szándékukat az ügyeleti igény előtti munkanapon déli 12 óráig szíveskedjenek megküldeni!

Tisztelettel:

Kónyáné Janzsó Nikolett
óvodavezető